Mijn verhaal

Allereerst bedankt dat je mijn website bezoekt en de tijd neemt om mijn verhaal te lezen. Hopelijk kan ik je hier iets laten voelen van de oprechtheid waarmee ik Aloe FITs you heb opgezet. Te beginnen bij een koffie automaat.

Op een ochtend wandel ik het kantoor binnen waar ik werk en zie ik een leuke collega bij de koffie automaat. Ik vraag haar hoe het gaat en zij antwoord met de woorden die mijn leven zullen veranderen “Geweldig, ik heb me nog nooit zo FIT gevoeld”.  (Nu weet je meteen waar de naam Aloë FITs you vandaan komt)

Ik lach en vraag nog als grapje “joh wat gebruik jij? Dat wil ik ook!”. Tot mijn stomme verbazing zegt ze “dat kan, ik ben een Aloë kuur aan het doen”. Aangezien ik nogal een gezondheidsfreak ben heeft ze me te pakken. Ze nodigt mij uit voor een productavond bij haar zus en daar worden diverse producten op basis van pure Aloë Vera getoond. De 9-daagse kuur die mijn collega deed blijkt eveneens als basis de Aloë Vera te bevatten, welke ik in grote hoeveelheden zou moeten drinken. Omdat de Aloë nogal op de darmen inwerkt begin ik me af te vragen of dit wel geschikt was voor mij. Ik heb namelijk spastische darmen en op dat moment al ruim een half jaar zeer ernstige obstipatie waarvoor ik medicijnen gebruik. Als ik dat met het schaamrood op mijn kaken ter sprake breng vraagt een dame naast mij “wat gebruik je?” en we blijken hetzelfde medicijn gebruikt te hebben. Zij gebruikte een veel hogere dosis dan ik, maar sinds ze de Aloë Vera drinkt dit NIET meer nodig heeft. Dan weet ik het zeker, dit moet ik een kans geven. De dames raden me aan eerst eens rustig te beginnen met de drank en als mijn lijf daaraan gewend is pas de 9-daagse cleansing kuur te gaan doen.

De rest is geschiedenis. Vanaf dag 3 kon ik stoppen met mijn medicijnen. Na enkele maanden voelde ik me beter in mijn vel en durfde ik de cleansing kuur aan. Ook deze had fantastische gevolgen voor mijn lijf. Ik verloor 9 cm aan taille omvang en voelde me enorm energiek en vitaal. Tijdens en na de kuur als mensen mij vroegen hoe ik me voelde zei ik steeds “ik stuiter de dag door”. Omdat de aanschaf van de kuurbox reeds mijn vierde aankoop was (ik had mijn moeder en tante ook al Aloë Vera drank aangeraden) vroeg mijn collega of ik me misschien wilde inschrijven in de webwinkel van de producent Forever Living Products. Hiermee zou ik korting krijgen en ook de producten zelf mogen verkopen. In eerste instantie sprak die korting me vooral aan, maar toen ik me eenmaal had verdiept in het bedrijf en het assortiment wist ik vrij snel dat ik dit heel leuk zou gaan vinden.

Van kinds af aan heb ik al een interesse in smeerseltjes, geurtjes, make-up en badspulletjes. Mijn moeders kast was niet veilig voor mij. Zij was lid van zo’n bedrijf waarbij je elke maand voor een minimaal bedrag geurtjes en lippenstiftjes moest bestellen dus ik kon me uitleven aan de kaptafel.

Omdat ik van 2004 tot 2006 een opleiding schoonheidsverzorging heb gevolgd heb ik ook de nodige kennis op dit gebied opgedaan. De kans bij Forever Living sloot hier naadloos op aan. Ik heb inmiddels veel voedingssupplementen en huidverzorging zelf geprobeerd en ben dik tevreden over alles. Mensen laten kennis maken met de mooie producten ben ik echt enorm leuk gaan vinden om naast mijn huidige baan te doen, juist ook omdat het iets heel anders is.

Ondanks een aantal negatieve berichten op het internet over de firma Forever Living Products kan ik oprecht zeggen dat dit een prachtig en integer bedrijf is. Iedereen die ik heb ontmoet werkt met hart en ziel voor Forever en iedereen doet waar hij of zij zich goed bij voelt. Je moet niets en mag heel veel. Wie keihard werkt wordt rijkelijk beloond, er is geen grens aan groei. Al mijn bestellingen en vragen zijn keurig afgehandeld door het hoofdkantoor. Mijn teamgenoten staan voor me klaar als ik vragen heb. Ik heb enorm veel plezier in het werken met deze producten en gun dit iedereen.

Omdat ik tot nu toe alleen maar geweldige ervaringen heb en geweldige ervaringen hoor van anderen met het gebruik van de pure Aloë Vera van Forever Living Products kan ik dus zeggen:

Aloe FITs you!

Heb jij interesse in de producten of het bedrijf, schroom niet en benader mij. Ik adviseer je graag geheel vrijblijvend. Waar dit mij heen gaat brengen weet ik niet precies, maar ik weet wel dat ik dit met veel vertrouwen en passie doe en dat alleen dat al een doel op zich mag zijn.

Veel plezier bij het bekijken van deze website en bedankt voor je tijd en aandacht!

Groetjes namens Aloe FITs you,

Robin

Zelfstandig Distributeur van Forever Living Products

 

Facebook

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *