Dag 3 van C9, resultaat; ik heb vet verbrand!

Dag 3 was weer super goed!

De dag begint. Vanmorgen ook als ontbijt genoten van de Forever Lite Ultra met suikervrije sojamelk en een hand verse frambozen. Mmmm.

Het is wel aan te raden om na je Garcinia, je aloë en je Therm ook weer even te wachten tot je de smoothie neemt. Je zit namelijk op een lege maag behoorlijk vol van die glazen water en dan is 300ml vanille smoothie echt veel…

Als tussendoortjes naar mijn werk had ik een gele paprika, een stuk komkommer en wat blaadjes sla. Geloof me of niet, ik heb het niet op gekregen… De Garcinia Plus tabletten zorgen er voor dat je hongergevoel nauwelijks merkbaar is en je sneller vol zit.

Ik had al behoorlijk wat spierpijn van dag 1 en 2 maar toch heerlijk gaan sporten met mijn collega’s. Heel gezellig en zinvol. Eerst 20 minuten fietsen en daarna nog flink wat buikspier oefeningen. Laat die sixpack maar komen!

De meetresultaten van iedereen liegen er niet om. Iedereen is minimaal anderhalve kilo kwijt en meerdere centimeters in omvang afgenomen.

Hieronder mijn resultaten, waar uit op te maken valt dat ik wederom behoorlijk wat buik, bil en beenvet verloren ben. Na 3 dagen! Ik ben echt zo enthousiast geraakt weer.

MeetpuntenDag 1Dag 3Dag 6Dag 9
Borst80 cm80 cm--
Arm25 cm25 cm--
Taille breedste stuk85 cm79 cm--
Taille smalste stuk 68 cm67 cm--
Heup96 cm94 cm--
Bovenbeen56 cm54 cm--
Kuit35 cm34 cm--

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *