Dag 2 van C9; Koude benen maar veel energie door de Aloe, dus een uur gefietst!

FIT plaatje

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dag 2 achter de rug. Het ging net zo makkelijk als gisteren eigenlijk. Ik had het wel weer net zo koud…. Ik besloot dus om een flink stuk te gaan fietsen, volgens het programma moet je 30 minuten bewegen per dag. Mijn bestemming bleek 30 minuten fietsen dus ik moest ook weer terug. Moe maar voldaan kwam ik thuis rond lunch tijd dus even mijn 2 tabletten Forever Garcinia Plus; Deze verminderen hongergevoel en eetlust. Daarnaast verminderen ze ook de opslag van vet. Naast garcinia bevatten deze softgels ook chroom. Chroom draagt bij tot een normaal metabolisme en het houdt de bloedsuikerspiegel in balans.

Even wachten….20 minuten later de Forever Therm. Deze tabletten bevatten een unieke combinatie van plantenextracten ( guarana, robusta koffieplant en theestruik ) en verder vitamine B6 en B12 deze geven je ontzettend veel energie terwijl de vitamine C in de tabletten een bijdrage levert aan de bescherming van lichaamscellen. Dan weer een shot Aloë Vera en daarna weer mijn favoriet; De vanille maaltijdvervanger drank; Forever Lite Ultra. Echt een traktatie!

Vanmiddag maar even rustig aan gedaan, ik heb met een deken over mijn benen de was op zitten vouwen. Ik had het weer heel koud. Er is blijkbaar veel gaande in mijn lijf. Maar ik ben niet moe of duizelig. Vanavond na de Garcinia en Aloë een paar peultjes gegeten, dat smaakte goed maar echt honger had ik niet.

Zojuist mijn boodschappen gedaan voor de komende dagen; Zalm, steak, quorn, verse spinazie, asperge tips, frambozen en aardbeien…. hmm ik heb echt nu al trek! Dat wordt genieten en tegelijk werken aan een strak en fit lijf! Wie wil dat nou niet?

Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *