Lots of fun with Aloë Vera – verslag dag 1 van de Clean

Zo he he…. Dag 1 zit er op. Vanmorgen gestart met een aantal voedingssupplementen en een shot pure Aloë…..gribus….. echt niet lekker maar wel gezond. Eenmaal op mijn werk gearriveerd gelijk even een update van hoe het met de mede Cleansers ging. Hilariteit alom want die smaak van de pure Aloë Vera wordt door niemand gewaardeerd de eerste dagen ;-) 
Daarna begonnen met liters water en sterrenmunt thee. Na een paar uur werd dit toch wel wat flauw en ik kreeg een dipje....tijd voor KOFFIE..... niet dus. Ik dacht stiekem een bakkie naar binnen te kunnen klokken maar mijn lieftallige collega en mede Cleanser Wouter hield me tegen. We hebben afgesproken in ieder geval dag 1 en 2 geen koffie te drinken. Ken je die Snickers reclame met die diva... dat zijn wij als we geen koffie drinken. Och het viel ook allemaal wel mee eigenlijk. 
Rond half 11 de Forever fiber stick in water opgelost als tussendoortje. Als lunch hebben we na de supplementen en weer een shot Aloë  met z'n allen staan SHAKEN!  We hebben vreselijk moeten lachen om elkaar, de één schud nog harder dan de ander. Zie ter illustratie het filmpje op Facebook. Ik moet zeggen dat de nieuwe maatbeker uit de C9 box echt helemaal top is. Het schudballetje zorgt nog eens voor extra schudkracht ofwel een heerlijke vanille shake zonder klonten! De Forever Lite Ultra shake zorgde er voor dat we heel de middag vol zaten, alleen zo rond half vijf hebben we volgens mij allemaal wat cherry tomaatjes naar binnen gewerkt. Vanmiddag heeft ook iedereen zijn 30 minuten beweging gehad. Enkelen gingen buiten lopen, ik ben zelf naar de sportschool geweest en heb 30 minuten stevig gefietst en daarna buikspieroefeningen want ja daar doen we het allemaal voor toch! 
Mijn gevoel de rest van de dag was wel oke, heel even honger gehad en ik had het wel heel koud, dat is dan toch de reactie van mijn lichaam op het niet eten.
Eenmaal thuis zaten mijn man en mijn dochter aan de aardappelpuree met spinazie a la creme en vis.... en ik aan een paar blaadjes sla met kom kommer maar dat is echt prima de hongerstillende supplementen en een shot Aloë. Nu weer lekker aan de rooibos thee en zo lekker op de bank en dan vroeg onder de wol.

Facebook
	

2 gedachten over “Lots of fun with Aloë Vera – verslag dag 1 van de Clean”

  1. Het was vanmorgen leuk om te zien en te horen hoe de ‘Cleansers’ de dag waren gestart met het drinken van Aloë Vera, en wat een stelletje bikkels zijn het, ongelofelijk!! Het Youtube-filmpje geeft inderdaad de spirit en de saamhorigheid heel goed weer.

    Ik wens iedereen heel veel succes !!!!

    1. Hoi Pieter, bedankt voor je reactie! Grappig toch zo’n kuurtje met elkaar. Ik doe hem 2 keer per jaar, doe jij van de zomer ook mee? Gezellig joh, is goed voor je! Tot morgen weer. Robin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *