C9: Een nieuw jaar … een nieuw begin met de C9 kuur

De C9 kuur…..

ik ben er klaar voor. Een half jaar geleden heb ik deze kuur ook al gedaan. Toen vond ik het reuze spannend omdat ik op zag tegen het “niet mogen eten”….uiteindelijk lijkt dat erger dan het is, de eerste 2 dagen van de kuur eet je weinig vast voedsel. Ik heb toen genoten van een flinke hand vol cherry tomaten en zat daar vol van. De hongerstillende kruidenpraparaten deden hun werk goed. Al met al viel de kuur me toen dus mee, alleen had ik veel moeite met de 30 minuten intensief bewegen op een dag. Ik heb helaas niet elke dag deze opdracht volbracht toen. Des al niet te min ben ik toen wel 9 cm taille vet kwijtgeraakt! Ben heel benieuwd hoe het me nu zal vergaan. Gelukkig doe ik het nu samen met 7 collegae en een buurvrouw, hoe meer zielen hoe meer vreugd en gedeelde smart is ook halve smart.

Mijn persoonlijke doel is om me weer net zo lekker fit te gaan voelen als de afgelopen maanden en weer suikervrij te gaan leven, wat eerlijk gezegd in december toch een beetje is weggezakt….kruidnootjes, kersttol, wijn, oliebollen…

En ik wil een heuse sixpack. En dan niet zo’n groene voor in de koelkast. We gaan het zien….eerst maar eens beginnen. Nu mijn eerste mega shot Aloë….proost.

Meetresulaten dag 1:
Borst 80 cm
Arm 25 c
Taille breedste stuk 85 cm
Taille smalste stuk 68 cm
Heup 96 cm
Bovenbeen 56 cm
Kuit 35

Ik heb nu ook geconstateerd dat de resultaten van mijn vorige C9 kuur nog steeds zichtbaar zijn. Ik ben nog steeds veel centimeters slanker dan voor mijn eerste kuur! Super leuk om te zien. Alleen mijn kuiten zijn dikker geworden door het sporten van de afgelopen maanden.

Natuurlijk krachtig: Bestel online in de webshop forever living products
Natuurlijk krachtig – C9

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *